Terug naar overzicht

Event op -

PLAY-ALONG MUZIEK WORKSHOPS

Heb je altijd al muziek willen maken in een groep?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Muziekvereniging Bornerbroek is dringend opzoek naar nieuwe leden. Leden die muziek willen leren maken of het graag weer zouden willen oppakken! En dit allemaal door middel van trompet play-along repetities en een concert.

PLAY-ALONG MUZIEK WORKSHOPS

Wat is de bedoeling? 

We hebben speciaal voor trompet twee workshops georganiseerd. Samen met alle andere mensen die zich hebben aangemeld, krijg je twee gave trompet workshops van niemand minder dan professioneel trompettist Anne-Marie ten Heggeler. Na deze workshops zul je mee doen aan vier repetities bij het orkest. Om vervolgens samen een voorjaar play-along concert te geven! 

Het instapniveau? Het is makkelijkst is natuurlijk als je al noten kunt lezen en spelen, maar ook als je een beginner bent ben je van harte welkom! 

En de kosten? Maak je niet druk! We got this covered. De play-along workshops, repetities en concert zijn volledig gratis. Je krijgt zelfs een instrument van ons ter beschikking gesteld! Hoe vet is dat?! 

Wil jij liever geen trompet spelen? Maar een ander instrument?! Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je al wat noten kunt lezen en spelen, sluit je gelijk aan bij de play-along repetities. Ook hiervoor geldt, iedereen is welkom! En het instapniveau is beginnend muzikant.  

Wanneer gaat dit plaats vinden?

Workshops:

 • Woensdagavond 1 februari
 • Woensdagavond 15 februari

Play-along repetities: 

 • Maandagavond 27 februari
 • Maandagavond 6 maart
 • Maandagavond 13 maart
 • Maandagavond 20 maart

Voorjaar play-along concert:

 • Vrijdagavond 24 maart

En daarna? 

Als jij het net zo leuk vond als wij, zouden wij je graag verwelkomen bij onze vereniging! Je kunt dan via de muziekvereniging les krijgen en (later) aansluiten bij het orkest. 

Want samen muziek maken is nóg leuker! 

Aanmelden?

Ben je al enthousiast geworden? Wij in ieder geval al wel! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@muziekverenigingbornerbroek.nl met de volgende gegevens: 

 • Voor- en achternaam 
 • Adres, postcode, woonplaats
 • Contactgegevens zoals je telefoonnummer en e-mailadres

Wij zullen ervoor zorgen dat je trompet klaar staat bij de eerste repetitie en je zult aan een groepsapp worden toegevoegd met alle andere deelnemers. 

Wanneer?

1 februari 2023 - 24 maart 2023

Waar?

Bornerbroek

Aanmelden

Aanmelden voor dit event is niet nodig.

Wil je ook lid worden?

Wil je kennis maken met muziek en heb je zin in gezellige avonden vol muzikaliteit, vul dan het contactformulier in en word lid!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@muziekverenigingbornerbroek.nl

 • Volg ons op