Voorjaarsconcert

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het weer zo ver! De muziekverenging gaat weer een concert geven en we komen groter terug dan ooit🔥 Noteer zondagmiddag 29 mei dik gedrukt in uw agenda en wees welkom.

Hoewel het een feestelijk concert is, moeten wij tijdens dit concert ook afscheid nemen. Helaas heeft onze dirigent Peter Wissink na 25 jaar aangegeven te stoppen met het dirigeren bij onze vereniging. We zullen hem in het zonnetje zetten tijdens dit concert, maar ook onze nieuwe dirigent gaan verwelkomen.

Kort om 29 mei een feestelijke middag met muziek, gezelligheid en een borreltje. Dat wilt u toch niet missen?

Voorjaarsconcert

Wil je ook lid worden?

Wil je kennis maken met muziek en heb je zin in gezellige avonden vol muzikaliteit, vul dan het contactformulier in en word lid!

E-mail naar info@muziekverenigingbornerbroek.nl

• Volg ons op