Oud papier/ijzer

Het inzamelpunt van muziekvereniging Bornerbroek is tijdelijk gesloten.

De werkzaamheden op het Braamhaar terrein krijgen inmiddels dusdanige vorm, waardoor wij genoodzaakt zijn het inzamelpunt te verhuizen. Wij zijn momenteel druk bezig met het organiseren van een nieuwe locatie en deze zo snel mogelijk in te richten. Echter laat dit nog even op zich wachten, daarom stopt de muziekvereniging TIJDELIJK met het inzamelen van oud papier en ijzer.

Zodra wij een nieuwe locatie hebben gevonden en deze gereed is, laten wij dit natuurlijk weten. Voor updates volg ons op Facebook of zie www.muziekverenigingbornerbroek.nl ! Graag zien wij jullie zo snel mogelijk terug op een nieuwe locatie.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Muziekvereniging Bornerbroek.

Wil je ook lid worden?

Wil je kennis maken met muziek en heb je zin in gezellige avonden vol muzikaliteit, vul dan het contactformulier in en word lid!

E-mail naar info@muziekverenigingbornerbroek.nl

• Volg ons op